10 најлуди слике на „Гугл мапс“ (видео)

Сподели со своите пријатели

К’д шетате по улицу сигурно нема да ви текне дека некој ве посматра. Ипак, Гугл е нешто модерно и иновативно, па налик на Велики брат ако мислите дека ќе се скриете од други од њима нема.

 

Loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.