10 милиона прегледа: Што, немаш Фејсбук? (видео)

Сподели со своите пријатели

Док играв флипери, ед’н од двоица другари добива смс од родители да се јави на деду, и туј почнуе заплет. Горив му руке од мобилан, а другар мисли дека он се само глупо шали.

Loading...

Видео е само обид да се долови скриена истина која се крие позади сви нас. Живот под целосну контролу на мобилан телефон, компјутери, игре и Фејсбук.

Све е тој у реду, ама дали сте некад размислиле…

Што би се десило ако сте алергични на модерну технологију?


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *