10 милиона прегледа на You Tube: Тест возење на нов скејтборд Лексус (видео)

Сподели со своите пријатели

Нов Лексус скејтборд работи на принцип на суперспроводници, магнет и чувство да се возиш е уствари пркосење на гравитацију. Според скејтери, Лексус скејтборд е уствари даска за левитацију.

Loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.