1.5 милион прегледи: Момент кога тримесечно бебе ќе каже ”Те сакам” (видео)

Сподели со своите пријатели

Кога детето за првпат ќе ви каже ”Те сакам” е преубаво чувство, но, Тед Москаленко не знаел дека тоа ќе го слушне толку рано од своето бебе.

Loading...

Тед во игра на случајности, го снимил емотивниот момент. Велејќи му на своето бебе ”Те сакам”, одеднаш тој го доби истиот одговор од малиот син.

Не знаеме што е послатко. Одговорот на Бен или реакцијата на гордиот татко.

 


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.