Зошто ме уби? Видео за кое зборува цел Нов Зеланд (видео)

Голем број на сообраќајни незгоди се плод на човечка грешка. Нажалост, на оние кои возат брзо, ретко кога им текнува на овој факт. Дури откако ќе се случи несреќата, тогаш настапува каење и чувство на вина. Сите споменати факти биле доволен знак за законодавците во Нов Зеланд да креирате видео во кое покажуваат како би … Continue reading Зошто ме уби? Видео за кое зборува цел Нов Зеланд (видео)