26.04.2015 19:46

Зошто ме уби? Видео за кое зборува цел Нов Зеланд (видео)


Голем број на сообраќајни незгоди се плод на човечка грешка. Нажалост, на оние кои возат брзо, ретко кога им текнува на овој факт. Дури откако ќе се случи несреќата, тогаш настапува каење и чувство на вина.

Сите споменати факти биле доволен знак за законодавците во Нов Зеланд да креирате видео во кое покажуваат како би изгледала една сообраќајна незгода, во случај учесниците да можеа да разговараат после тоа.

loading...

Станува збор за емотивно видео, но и за брутално потсетување за тоа како често во животот не ни помага тоа ако после некоја грешка искрено се покаеме за сторената штета.

Затоа, не брзајте никогаш, бидејќи тие пет минути не ви значат ништо.

Не побргу од животот.

 

 


© Со преземање на содржината ги прифаќате Условите за преземање содржини
Loading...

Последни наслови

Facebook Comments