Зимска реклама за „Застава 101“ слатко ќе ве насмее (видео)

loading...

„Застава 101“ или полуаран „Стојадинац“ од југословенски времиња е било прилично популарно авто, па едно време и југословенска полиција га возила, додеуше у некои македонски помали градчиња још увек ги има.

Ама реклама како лети „Стојадинац“ по снег е феноменална и ќе ве насмее прилично, а стари носталгичари ќе ги потсети на добри југословенски времиња.

 


Loading...

Последни наслови

Facebook Comments