Згрозувачко: Американски маринци на час за преживување (видео)

Американските маринци се едни од најдобрите специјални сили во светот, но за да бидат најдобри значи дека треба да имаат и напорен трегнинг. Во приложеното видео, можете да погледнете како изгледа нивната обука во Тајланд, каде тие освен што се борат со кобри, пијат крв од змија, јадат скорпии… Се на се, ако немате стабилен … Continue reading Згрозувачко: Американски маринци на час за преживување (видео)