Запознајте се со свадбените обичаи ширум светот

Свадбените обичаи се различни ширум светот благодарение на нивната култура, историја, фолклор или вера. Ова се дел од најинтересните обичаи, а се надеваме дека со помош на овој текст ќе дознаете што од ова (не) би сакале да го имате на венчавката од соништата. Русија Пред венчавката се организира еден вид аукција, каде невестата е … Continue reading Запознајте се со свадбените обичаи ширум светот