Залутан гепард затвори една од најголемите фабрики за автомобили (видео)

По скоро цели 36 часа потрага фатен е леопардот поради кој бил затворен дел од огромниот фабрички комплес Марути Сузуки во Индија. На залутан леопард службениците во фабриката ги предупредила снимка од безбедносните камери во делот комплекси во кои се произведуваат мотори, а кој се протега на огромни површини. Ноќните работници веднаш биле евакуирани, а … Continue reading Залутан гепард затвори една од најголемите фабрики за автомобили (видео)