ВОЗНЕМИРУВАЧКО: Моментот кога на дигач на тегови му пукна раката на половина (видео)

loading...

Ерменскиот натпреварувач Андраник Карапетијан доживеал пред година дена ужасна повредана Олимписките игри во Рио.

Нему зглобот на ракта му попуштил кога подигнал 195 килограми над главата и доживеал тешка повреда. Анданик во солзи го напуштил борилиштето.

 


Последни наслови

Facebook Comments