ВНИМАТЕЛНО: Ова се ризиците од оралниот секс

Ако сте мислеле дека оралниот секс е безбеден сте се излажале. Еве кои опасности постојат и како да се заштитите… ХПВ Ако орално задоволувате момче кое има ХПВ (хуман папилома вирус) и вие можете да се заразите во устата или грлото. Симптомите вклучуваат болки во грлото, отежнато голтање и видливи израсоци на слузокожата. Херпес Можете … Continue reading ВНИМАТЕЛНО: Ова се ризиците од оралниот секс