Вистински мајстори: Свират на пијано со својот полов орган (видео)

loading...

Нема сомнежи дека станува збор за вистинска уметност, но се поставува едно многу логично прашање во вакви ситуации: „Кој ќе свири после нив на тоа пијано?“


Последни наслови

Facebook Comments