Топ 5 најголеми гради во светот (видео)

loading...

На видеото можете да видите пет жени кои можат да ја понесат титулата за најголеми гради во светот.

Иако за многумина тоа би било премногу, тие се горди што имаат толкави гради и со задоволство ги покажуваат. Не е наведено дали истите се природни, но поголемиот дел изгледаат како да биле дел од естетска хирургија.

 


Последни наслови

Facebook Comments