Таа е девојката со „челичен“ задник (видео)

loading...

Дваесет и двегодишната Бахар Набиева од Украина ги освои срцата на многу мажи, но и девојки кои и завидуваат на изгледот.

Причината за нејзината популарност е тоа што го има спено убавото и корисното во најбуквална смисла на зборот. Таа своето тело го има доведено до граница на физичко совршенство, но сепак ја задржала својата убавина.

.


Последни наслови

Facebook Comments