Свадба од 5 милиони евра: Кога мама ќе ја плати се чекори по злато (видео)

Фолорунсо Алаки, една од најбогатите жени во светот чие богатство се проценува на повеќе од 1,7 милијарди евра, венчавката на својот син Фоларин ја направи една од најраскошните во светот. Фоларино се оженил со иранската убавица Назанин Јафарин во палатата Бленхеим во Оксфордшир, а се проценува дека на венчавката биле потрошени околу 5,3 милиони евра. … Continue reading Свадба од 5 милиони евра: Кога мама ќе ја плати се чекори по злато (видео)