Ставете фолија во обувките и кажете збогум на студенилото (видео)

loading...

Се што треба да направите е да исечете парче кое одговарана вашите обувки, а тоа најдобро ќе го напарвите со помош на влошките од нив.

Фолијата исечете ја по примерот на влошката, а потоа добиената форма внесете ја во вашите обувки под влошките. Не само што ова парче фолија ќе ви пружи дополнителна изолација од ладното тло, туку ќе ја одржува топлината на авшите стопала затоа што неговата главна улога е рефлектирањето.

Погледнете го видеото кое има милионски прегледи.

 


Последни наслови

Facebook Comments