Стариот снег неисчистен, а веќе пристигна новиот (фото)

loading...

Улиците низ градот и натаму остануваат слабо расчистени по врнежите од снег кои интензивно паѓаа на Бадник, а веќе утринава започна да паѓа нов снег.

 

 

Сласбо исчистени се и магистралните патни правци под надлежност на „Македонија пат“, но и градскиот плоштад кој требаше да го исчистат екипите на Јавното претпријатие „Чистота и зеленило“.

 

 

Единствени кои останаа да се радуваат на снегот е глутницата кучиња на градскиот плоштад во Куманово.

 


Loading...

Последни наслови

Facebook Comments