Со овој пијалок, сексот станува многу подобар

Многумина држат најмалку едно шише дома, но малку од нив знаат дека тој пијалок може да ги разгори страстите во креветот. Ова е добра вест за сите оние кои се опуштаат со некоја чаша, а сакаат да го загреат интимниот живот. Научниците во едно големи истражување откриле дека две чаши црвено вино дневно го отвораат … Continue reading Со овој пијалок, сексот станува многу подобар