Снежната идила низ центарот на Куманово (галерија)

loading...

Снегот кој интензивно паѓаше во текот на вчерашниот ден, а во помал интензитет и денес попладне направи вистинска снежна идила низ Куманово.

Но, за оние кои се одлучија да патуваат некаде со своите возила, снежната идила претставува вистински кошмар поради слабо исчистените улици.


Loading...

Последни наслови

Facebook Comments