Скупо ќе га кошташе претечување на излаз на Скопје (видео)

loading...

Очигледно тој што постојано надлежни апелирав да не се вози брзо и да се пази на заледени путишта не допрело до некои возачи.

 


Последни наслови

Facebook Comments