Што открива за вас омилениот порнографски жанр?

Зошто некого го возбудува еден жанр, а друг нешто што на останатите им е бизарно и гадливо? Одговор се обиделе да дадат сексолозите за „Vice“ и така на многу љубители на порно филмовите да им ги откријат тајните на нивната психа за која не се свесни. Како порнографијата влијае на вашиот сексуален живот? Се палите … Continue reading Што открива за вас омилениот порнографски жанр?