Што ли мука гу натера да испое песму за алатку од 50 сантима? (видео)


Само замислете гу овуј мученицу низ што проваѓа у живот штом е решила да испое песму што на нашински би се превело „Сакам пенис од 50 сантима“.

Не е ни чудо што има мал број прегледи, куде ќе најде толик алат.

Надамо се дека нема да гу препое некоја од балкански певаљке.


Последни наслови

Facebook Comments