Шест пораки кои ни ги испраќа телото со зголеменото потење

loading… Често ве облива пот, без оглед на тоа кое е годишно време и колку е топло надвор? Можеби е време да го послушате своето тело и да сфатите што тоа сака да ви порача преку зголеменото потење. Под стрес сте По мирисот на потта лесно можете да препознаете дали сте под стрес. Кога ни … Continue reading Шест пораки кои ни ги испраќа телото со зголеменото потење