Револуционерна поза во аналниот секс која носи многу уживање

Се работи за поза наречена Matterhorn, која подразбира повисока положба на колковите, како и поудобно чувство во пределот на задникот. Кога се работи за налниот секс, на сите првата асоцијација им е Doggy style. loading… Голем број на жени овој вид на секс го доживуваат како болно искуство, па често го избегнуваат, но постои и … Continue reading Револуционерна поза во аналниот секс која носи многу уживање