Прво прскање против комарци во Куманово оваа лето


На ден 19.07.2017 година (среда) во раните утрински часови ќе се изврши прво авионско прскање против комарци на територија на Општина Куманово.

Се известуваат пчеларите, да превземат соодветни мерки за заштита на пчелите. Во случај да не се изврши авионско прскање поради неповолните временски услови, истото се одложува за наредниот ден, информираат од Општина Куманово.


Последни наслови

Facebook Comments