Признание за развој на спортот на Балканот за градоначалникот Зоран Дамјановски (фото)

loading...

Спортскиот директор на БИБЛ лигата вечерва во Куманово му го врачи признанието за посебен допринос во развојот на спортот на Балканот на градоначалникот Зоран Дамјановски.

Во меѓувреме проследувајќи ги химните беше изгасната електричната енергија во салата, но по неколку минути состојбата се нормализираше и сме во исчекување на стартот на големото БИБЛ финале.


Loading...

Последни наслови

Facebook Comments