Поза во сексот која на жената и носи загарантиран оргазам

Сексуалната терапевтка др. Лори Бакли одговорила на едно од најчестите и најважни прашања во сексот: Која поза на жената и овозможува да доживее оргазам? Бакли смета дека називот Г точка е многу збунувачки, затоа што не станува збор за точка, туку за едно подрачје во вагината, па таа ги советува паровите да се обидат да … Continue reading Поза во сексот која на жената и носи загарантиран оргазам