ПОУЧНО: Овакој никад нема да изгорите на одмор (фото)

loading...

Облечеш се од главу до пете, ставиш надувани мускули на руке за да не те повлече облекло да потонеш и немаш гајле. Побезбдно здравје, нит с’лнце ќе те фати, нити некој ќе ти га види сало.

 

 

 


Последни наслови

Facebook Comments