После 19 години брак дознал дека неговата сопруга некогаш била машко

Тешко е воопшто да се замсили како се чувствувал 64-годишниот Јан од Белгија, откако дознал дека неговата прекрасна сопруга Моника била родена како машко и од него тоа ги криела цели 19 години. Се запознале во 1993 година кај неговата сестра каде таа работела како дадилка. Се претставила како моника и рекла дека доаѓа од … Continue reading После 19 години брак дознал дека неговата сопруга некогаш била машко