Порука за коју с’нуе свак муж (фото)

loading...

Мора да признаете дека би биле и ви задовољни да видите овакву поруку на авто, е с’га ако га е погрешила авто, џабе радување, ма да ипак можеш да се пофалиш кој знае дека си спаја како закољан.


Последни наслови

Facebook Comments