Планетата полуде по момчето со Даунов синдром: Растури како ја испеа Витни Хјустон (видео)

Дејн Милер има девет години и Даунов синдром, кој воопшто не го спречи да стане вистинска интернет ѕвезда со своето изведување на песната на Витни Хјустон „I have nothing“ на задното седиште во автомобилот на своите родители. Оваа русокосо момче од Тексас толку се внесе во песната, која со сета карактеристична гестикулација ја пееше на … Continue reading Планетата полуде по момчето со Даунов синдром: Растури како ја испеа Витни Хјустон (видео)