Пет тајни кои НАСА никако не сака да ги знаете (видео)

Теоретичарите на завери често шпекулираат за бројните тајни на НАСА во 60те години од нејзината историја, а ја обвинуваат агенцијата за раслични работи – од лажирано слетување на Месечината до прикривање докази за постоење на вонземскиот живот. НАСА има тим на експерти и огромна ПР агенција која системски ги отфрла тие приказни како митови, но … Continue reading Пет тајни кои НАСА никако не сака да ги знаете (видео)