Овој су најбољи кумановски гафови снимени од ТВ ПЛУС (видео)

loading...

Драги наши,

Сас ов’ј пост ми се одјавуемо за 2016 годину. Насмејте се убаво и уживајте вечер,  куде и да славите.

Среќна Нова година од екипу на Кумановски Муабети и ТВ Плус.


Loading...

Последни наслови

Facebook Comments