Овој брадест маринец денес е „секси“ русокоса девојка (фото)

Некогашниот американски маринец кој имал густа брада и 108 килограми, решил да го промени својот пол и да стане симпатична и слаба русокоса, затоа што, како што признава, целиот живот го избегнувал(а) својот вистински идентитет. Некогаш Метју, а денес Сона Аведиан (33), вели дека целиот живот ја потиснувал вистинската личност и тоа така што заминувал … Continue reading Овој брадест маринец денес е „секси“ русокоса девојка (фото)