Ова е најдобрата секс поза за „елегатно пополнетите“ жени

Доста се пишуваше за тоа како се повеќе жените не ги кријат вишокот килограми, напротив ретко кој ги споменува моментите во кои се интимни со своите партнери. Кога „елегантно пополнетите“ жени се во прашање сексуалноста комплетно се негира. обично се претпоставува дека тие имаат секс во темница во што поширока маица за да го покријат … Continue reading Ова е најдобрата секс поза за „елегатно пополнетите“ жени