Обидот да станат познати заврши трагично: Тој е мртов, а таа во затвор

Снимање видео кој младиот пар од Минесота требал да го постави на интернет и да станат „Јутјуб ѕвезди“ се претворил во трагедија. Имено, трудната тинејџерка Моналиса Перез (19) е приведена за убиството на своето момче Педро Руиз (22) пред очите на нивната тригодишна ќерка. Педро и јас ќе снимиме веројатно едно од најопасните видеа некогаш … Continue reading Обидот да станат познати заврши трагично: Тој е мртов, а таа во затвор