Нова бизарна игра во Русија која станува популарна меѓу младите (видео)

Во Русија се појави нова бизарна варијанта на ”руски рулет” во кој наместо куршум се користи струен шок. Играта станува се` популарна во рускиот град Перма. Играчите како и порано во ”руски рулет”, го вртат колтот на револверот и го прислонуваат на глава, незнаејќи дали колтот ќе застане така да со повлекување на орозот, се … Continue reading Нова бизарна игра во Русија која станува популарна меѓу младите (видео)