Нов Зеланд бара работници, нуди бесплатен пат и сместување

Технолошката индустрија во Велингтон, главниот град на Нов Зеланд, е во активна потрага по специјалисти од областа на компјутерско програмирање, продукт-менаџири, дигитални стратези, креативни директори и аналитичари. За да го привлечат стручниот кадар за преселба на островот, се нуди бесплатен пат до главниот град за сите оние кои можат да … Continue reading Нов Зеланд бара работници, нуди бесплатен пат и сместување