Ниту предигра, ниту оргазам: Ова е најдобриот дел од сексот

Ако до сега мислевте дека оргазмот е врв на сексуалниот однос, мора да ве известиме дека целиот живот сте во голема заблуда. Поточно, тоа го порачуваат научниците, кои откриле дека најдобриот дел од сексот следува48 часа по самиот чин, а се нарекува „постсекусален сјај“. Тоа е  оној природен сјај, со кој сме маѓепасни по сексуалните … Continue reading Ниту предигра, ниту оргазам: Ова е најдобриот дел од сексот