Неврохирург од Харвард после лично искуство, верува во задгробен живот (видео)

Откако поминал седум дена во кома, неврохирургот од Харвард, Ибен Александар, тврди дека постои живот после смртта и дека сега е уверен во постоење на нефизички дух. Обучуван во западни медицински школи и опкружен со колеги од медицината кои се длабоко посветени на материјалниот поглед на универзумот, тој сметал дека идејата за постоење на душа … Continue reading Неврохирург од Харвард после лично искуство, верува во задгробен живот (видео)