Не се плаши сестро, само се тргни (видео)

loading...

Оди по сред улицу дигнала главу како сојка нит види нит чуе, ама од звук на сирену од памет се извади па се занесе, а лево, а десно па у вирче.


Loading...

Последни наслови

Facebook Comments