Наместо пот, на оваа девојка од лицето и тече крв (вознемирувачко фото)

На една 21-годишна девојка и е дијагностицирана многу ретка состојба која предизвикува таа да се поти. Но, продуктот на потењето на нејзиното лице и дланките е крв. Таа била примена во болница, но неиуменуваната пациентка ги збунила италијанските лекари. Тие не успеале да пронајдат било какво оштетување на кожата, пишува „Independent“. Поради ретко заболување оваа … Continue reading Наместо пот, на оваа девојка од лицето и тече крв (вознемирувачко фото)