„MS-13“ – Една од најопасните банди во светот со мотото „Убиј, силувај, контролирај“(фото+видео)

Серија на брутални убиства во САД повторно го привлече вниманието кон MS-13 – улична латино банда, настаната во Лос Анџелес, но со далечни корени во Ел Салвадор. Последното од серијата е масовното убиство во понеделникот во Лонг Ајленд, каде што беа најдени четири вандализирани машки тела, три од нив на тинејџерска возраст, … Continue reading „MS-13“ – Една од најопасните банди во светот со мотото „Убиј, силувај, контролирај“(фото+видео)