Мислите дека ваша слика на пасош е најлоша? Тек да гу видите овуј! (фото)

loading...

Мислу дека нема човек што може да каже види што убаво сам искочија на слику за пасош, сви су како избегани од затвор, некои додуше како да избегале од лопату. Али овај девојка искочила ок на слику, ама погледнете што ву уствари ставиле на пасош.

 


Последни наслови

Facebook Comments