Мислеше дека еде чоколадно јајце, к’д оно… (видео)

loading...

Девојка од Британију решила да се нашали с’с дечак ву и му даде јајце кое му кажа дека е чоколадно. Арно ама тој е само обично јајце, а што се деси к’д дечко почна да га еде јајце погледнете сами.

Едно е сигурно он се покаја…

She gave her boyfriend a raw egg covered in chocolate 😂 🍫

She gave her boyfriend a raw egg covered in chocolate 😂 🍫Thanks to ReuBekah Vidz!

Geplaatst door Daily Mail op maandag 17 april 2017


Последни наслови

Facebook Comments