Место на кое ќе го доживеете најдобриот оргазам

Ниту на брачниот кревет, ниту во автомобил или на плажа… Најдобриот оргазам ќе го доживеете, верувале или не, во авион. Поради кислородот кој доаѓа до предизвикување еуфорија, мозокот е воздбуден и така реагира. Недостатокот на кислоров во воздухот го сголемува чувството на стимулација и тоа влијае на квалитет на оргазмот, кој е многу посилен од … Continue reading Место на кое ќе го доживеете најдобриот оргазам