Лукот – лек за „илјада“ болести

Лукот, освен што со своите антибактериски дејства лекува настинки и грип, тој е мошне употребувана билка во многу други здравствени ситуации. Акни Една од предностите на лукот е секако неговото фантастично дејство на кожата. Верувале или не, сокот од лук ги лекува акните и мозолките. Доволно е да столчите две … Continue reading Лукот – лек за „илјада“ болести