Контакт

loading...

 

Редакциски мејл: contact@kumanovskimuabeti.mk или urednik.muabeti@gmail.com

Новинар, фоторепортер: Никола Ивановски

Главен и одговорен уредник: Сандра Томовска

Маркетинг: marketing@kumanovskimuabeti.mk

Можете да не контактирате и со пополнување на формата подолу

Вашето име (задолжително)

Вашиот Email (задолжително)

Предмет

Вашата порака