Кога фотографија од автопат на Инстаграм ќе ти го расипе бракот (фото)

Преубавата Русинка Јулија Аграновиќ го напуштила својот сопруг откако на неверојатен начин открила дека ја изневерува. Општо е познато дека жените имаат безброј детектори и начини за откривање на неверствата, но Јулија отишла чекор понапред. Имено, таа на Инстаграм профил од непозната жена пронашла фотографија сликата од прозорецот на нејзината спална соба. – Беше утро … Continue reading Кога фотографија од автопат на Инстаграм ќе ти го расипе бракот (фото)